Huuhkajien laitahyökkääjät Lassi Lappalainen ja Simon Skrabb eivät pelaa tänään, torstaina, EM-karsintaottelussa Kreikkaa vastaan.

Suomen joukkueen päävalmentaja Markku Kanerva kertoi Huuhkajien Facebook-livelähetyksessä, että kaksikko on kokoonpanon ulkopuolella, koska kumpikin toipuu vielä loukkaantumisesta.

– Heidän vammansa on tutkittu, ja ei oo mitään järkeä heitä tässä vaiheessa riskeerata.

– Sunnuntaina toinen peli Italiaa vastaan, ja paranemisprosessit edenneet ihan hyvin. Mul on toivoa, et molemmat olis pelikuntoisia sunnuntaina.

– Silti meillä on listalla pelaajia, vaihtoehtoja, joita heittää kentälle. En oo sinänsä huolestunut. Sääli totta kai molempien kannalta. Molemmat uhkui kovasti pelihalua, mutta täytyy ottaa järki käteen eikä ottaa turhia riskejä, ettei vammat pahene.

– Karsinnatkin jatkuu jo lokakuussa. Nyt ollaan tosi tarkkoja näiden pelaajien suhteen. Täytyy olla täys varmuus, että ovat pelikykyisiä ennen kuin laitetaan ylipäätään listoille.

Suomi-Kreikka vihelletään käyntiin kello 21.45 Ratinan stadionilla Tampereella. Ottelua voi seurata suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta, suoratoistopalvelu Viaplaysta tai ilmaiseksi Viafreesta.