Petteri Forsellilta varoitus Suomen vastustajille: ”Tuokaa meille nurtsi vaikka Indokiinasta, täältä ei oo pisteitä tarjolla!”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuma Huuhkajien ympärillä on ymmärrettävästi huipussaan. Torstaina Suomi otti neljännen peräkkäisen voittonsa ja piti neljännen nollapelin putkeen EM-karsinnoissa, kun se kaatoi Kreikan Tampereella 1-0 Teemu Pukin rangaistuspotkumaalilla.

Historiallinen arvokisapaikka tuntuu olevan jo käsin kosketeltavissa, vaikka karsinnoista on vielä puolet pelaamatta. Suomi on viiden ottelun jälkeen lohkossa toisena, kolme pistettä perässä Italiaa ja viisi pistettä edellä Bosnia-Hertsegovinaa.

Sosiaalisessa mediassa Huuhkajien torstaisesta voitosta ja mainiosta lohkotilanteesta on otettu ilo irti.

Suomen keskikenttäpelaaja Petteri Forsell lähetti varoituksen tuleville vastustajille. Ratinan nurmi jouduttiin vaihtamaan kiireellä ennen tämän viikon karsintapelejä. Forsellin mielestä alustalla ei ole väliä, kun Huuhkajat pelaa näin hyvin.

Huuhkajien esitystä ovat kehuneet myös entiset maajoukkuepelaajat. Antti Pohja nosti erityisesti esille Glen Kamaran ja Lukas Hradeckyn huippuotteet.

Kamara on noussut lyhyessä ajassa monen suosikkien joukkoon.

Huuhkajat herättää suuria tunteita.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.