Kokkolan Pallo-Veikot voitti perjantaina Seinäjoen Jalkapallokerhon vieraskentällä Veikkausliigan alemmassa loppusarjassa 2-0.

KPV siirtyi johtoon 23. minuutilla. Juri Kinnunen keskitti oikealta laidalta rangaistusalueelle Enoch Banzalle, joka jallitti Dani Hatakan täysin kuutamolle ja laukoi pallon ylänurkkaan.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
MAALI! @SJK_Seinajoki - @KPV1930 0-1 Suoraan lähetykseen tästä >> ruutu.fi/ohjelmat/veikk… #Veikkausliiga

SJK luuli jo tasoittaneensa 27. minuutilla, mutta Jude Arthurin iskemä osuma hylättiin paitsioliputuksen takia.

Hetkeä myöhemmin oli jälleen vieraiden vuoro maalata. SJK:n toppari Joel Mero oli takaiskussa epäonnen soturi. Ensin hän purki pallon suoraan Hysen Memollalle, jonka laukaus otti vielä ratkaisevan kimmokkeen Merosta matkalla maaliin.

KPV sai hieman ennen taukovihellystä mahdollisuuden kolmanteen osumaan. Sille vihellettiin rangaistuspotku, kun Jarkko Hurme kaatoi Kinnusen, mutta Ishmael Yartey laukoi pelivälineen täplältä taivaan tuuliin.

Kummankaan joukkueen sijoitus sarjataulukossa ei muuttunut, mutta karsijan paikalla majaileva KPV kasvatti eroa jumbojoukkue Vaasan Palloseuraan jo kuuteen pisteeseen. SJK on yhdeksäntenä, kolme pistettä perässä Helsingin IFK:ta ja viisi pistettä edellä Rovaniemen Palloseuraa.

SJK on pelannut yhdeksän ottelua putkeen voitoitta. Se nappasi viimeksi täyden pistepotin 20. heinäkuuta, jolloin se haki Kokkolasta 2-1-voiton.