EM-karsinnat
Suomi – Kreikka
Torstai 05.09. klo 21:45

Torstaina Ratinassa pelataan kenties tärkein suomalaisen maajoukkueen ottelu hetkeen: loistavasti karsinnat aloittanut Huuhkajat voisi Kreikan voittaessaan mennä ison askeleen kohti vuoden 2020 EM-turnausta. Ottelun tärkeys heijastuu joukkueen kommenteista ja samoin taustapöhinä ottelun alla on todella kovaa – nyt on tosi kyseessä. Kreikka-ottelusta tarvitaan tulosta, sillä vahvaa Italiaa vastaan pisteet ovat kiven alla.

Suomen joukkue on kokoontunut viikonlopun sarjaottelujen jälkeen. Teemu Pukki, Glen Kamara ja Lukas Hradecky ovat mukana ja hyvä niin. Roman Eremenko ei ole näissä otteluissa käytettävissä. Markku Kanervan kommenteista kuulsi läpi, että Roman palvelukset olisivat kelvanneet. Jokaisella on oma mielipide siitä, olisiko Eremenkon mukanaolo vienyt Huuhkajia eteenpäin. Pukki on luonnollisesti mies, jolta odotetaan maaleja. Nähtäväksi jää, kuka kotkalaisen kaveriksi nimetään kärkeen – jos ylipäätään Kanerva jatkaa kahdella kärjellä.

Kreikkalaisten maailma musteni kesäkuussa, kun ensin Italia haki pisteet tylyllä 0-3 voitolla ja sen jälkeen joukkue meni häviämään kotonaan myös Armenialle 2-3. Tämän jälkeen kreikkalaiset turvautuivat valmentajanvaihtoon ja John van ´t Schip astui ruoriin. Parannettavaa todellakin on, sillä kreikkalaiset ovat voittaneet kuudessa viimeisessä maaottelussaan ainoastaan Liechtensteinin. Viime syksynä Kreikka hävisi Ratinassa Huuhkajille 2-0 Nations League -pelissä.

Lyö vetoa ottelusta

Huuhkajat on löytänyt Ratinasta uuden linnakkeensa, eikä Tampereen syksyinen ilta tule olemaan helppo Kreikalle. Luotan Huuhkajien jatkavan siitä, mihin kesäkuussa jäivät. Isänmaallinen vetosuositukseni on Suomi voittaa ottelun kertoimella 2,13.

Muista myös jättikerroin 25,00 Teemu Pukin maalille!

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO