Teemu Pukki kumoaa totaalisesti hänestä kirjoitetun kirjan väitteen karkinsyönnistä: ”En tiedä, keneltä kyseinen väite on peräisin”

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen maajoukkueen ja Norwichin tähtihyökkääjä Teemu Pukki kommentoi sosiaalisessa mediassa hänen elämästään kertovaa kirjaa ja siinä esiintyviä väitteitä.

Urheilutoimittaja Juha Kanervan kirjoittama elämäkertateos ’Teemu Pukki – koko tarina’ tuli kauppoihin tiistaina. Pukki teki Instagram-tilillään selväksi, että ei ole seurannut tyytyväisenä kirjaprojektia.

– Haluan tehdä selväksi kaikille, että minulla ei ole tämän kirjan tai minkään muun minusta kertovan kirjan kanssa mitään tekemistä. Jos joskus haluan itsestäni elämänkerran kirjoituttaa se tulee olemaan urani jälkeen.

– Itse en ole saanut mahdollisuutta kirjaa lukea, joten en voi sen sisällön todellisuutta enempää kommentoida. Yhden asian voin kuitenkin heti näin Ilta-sanomien uutisoinnin perusteella oikaista. En tiedä, keneltä kyseinen väite on peräisin, mutta sen voin sanoa, että vaikka joskus makeiset maistui enemmin kuin nykyään niin EN ole ikinä syönyt joka päivä karkkia.

Pukki viittasi kirjan kohtaan (linkki IS:n artikkeliin), jossa kerrotaan, että Antti Muurinen, Juho Rantala ja Jani Viander pitivät Pukille puhuttelun hänen pelatessa Helsingin Jalkapalloklubissa ja sanoivat, että hänen pitäisi lopettaa karkinsyönti.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.