© Kuva: Getty Images

Tottenham – Southampton: Isännät kriisin partaalla

Valioliiga
Tottenham – Southampton
Lauantai 28.09. klo 17:00

Lauantain toinen valioliiganosto tulee Tottenhamin ja Southamptonin välisestä ottelusta. Tottenhamin kausi ei ole tähän asti nostanut hurraahuutoja, kun taas Southampton on ollut enemmän tai vähemmän odotetulla sykkeellä mukana. Spursia on jo ehditty kutsumaan kriisijoukkueeksi, eikä tuo luonnehdinta välttämättä niin väärä olekaan. Tästä ottelusta kelpaa vain voitto, jotta soraäänet saataisiin vaimennettua.

Tottenhamin viimeiset 10 päivää ovat olleet masentavia. Ensin Mestarien Liigassa Mauricio Pochettinon joukkue hyytyi tasapeliin Olympiakosin kanssa. Viime viikonloppuna Leicester vei pisteet tasaisessa ottelussa. Sokerina pohjalla viikolla EFL Cupissa League Twon Colchester pudotti Spursin pilkkujen jälkeen. Tuota turnausta tuskin kukaan jää tosin Spursin leirissä kaipaamaan. Huolestuttavinta on, ettei Spurs ole näyttänyt hyvältä kentällä. Tämän ottelun jälkeen tahti jatkuu kiivaana, sillä tiistaina vastaan tulee Bayern München. Onneksi sentään loukkaantumistilanne alkaa olla jo hyvä.

Myös Southampton hävisi viime viikonloppuna. Kotitappio Bournemouthia vastaan tuli pelitapahtumien vastaisesti. Isossa kuvassa Ralph Hasenhüttlin joukkue on kuitenkin parantanut pikkuhiljaa esityksiään ja ennustan Saintsille ihan solidia kautta. Southampton on yleisesti ottaen ollut viime aikoina vaikeuksissa Spursin kanssa, mutta nyt sillä voisi olla pikkusaumat käyttää hyväkseen isäntien huonoa virettä.

Lyö vetoa ottelusta:

Tottenham on luonnollisesti todella paljon paremmalla luokalla varustettu joukkue, mutta en usko sen kävelevän Southamptonin yli tuosta vaan. Otan Southamptonia tasoituksella – tässä vetomuodossa maalin tappiokin riittää lunastukseen. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Southampton +1.5 kertoimella 1,73.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.