FC Inter vs KuPS – lunasta 50€ ilmaisveto!

FC Inter ja KuPS ratkaisevat lauantaina Veikkausliigan mestaruuden kohtalon. antaa jännitysnäytelmän kunniaksi huikean tarjouksen.

Jos veikkaat ottelun voittajan oikein, saat 50€ ilmaisvedon. Tarjouksen saat, kun veikkaat ottelun voittajan oikein. Kohteeseen ei tarvitse panostaa kuin 1 euro, joten tämä betsi on syytä lyödä.

Alapuolelta ohjeet, miten pääset tarjouksen kimppuun.

Lunasta huipputarjous näin:

  1. Avaa pelitili lle TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Lyö veto vähintään 1 euron panoksella 1×2 -ennakkoveto FC Inter – KuPS ottelun voittajasta. Jos veikkaat ottelun voittajan oikein, saat 50€ ilmaisvedon.

    Lisätietoa:
    Tarjous on voimassa vain n uusille asiakkaille. Lunasta tarjous ennen pelin alkua eli ennen lauantaita klo 15:00. Saat oikein veikatessasi 50 euron ilmaisvedon normaalin voiton lisäksi. Mikäli teet vähintään 10 euron talletuksen, voit lunastaa myös normaalin tervetulopaketin, josta saat 100% talletusbonuksen 200 euroon asti.

Kumpi vie mestaruuden?

FC Inter haki ennen maaottelutaukoa täydet pisteet HJK:lta. KuPS jäi puolestaan Hongan kanssa tasapeliin, joten ratkaisu siirtyi viimeiseen otteluun. Turussa pelattavassa kauden huipennuksessa KuPSille riittää tasapeli mestaruuden varmistamiseen. FC Inter puolestaan tarvitsee voiton. Oli tilanne toisella puoliajalla mikä tahansa, voidaan siis olla varmoja, että jompi kumpi joukkueista painaa päälle kuin raivotautinen.

FC Inter on kenties paperilla Veikkausliigan laadukkain yhdistelmä, mutta KuPS on ollut loppukauden ajan paremmassa vireessä. Jos aivan ihmeitä ei tapahdu, Veikkausliigan maalikuninkuuden tulee viemään Interin Filip Valencic, jolla on tällä hetkellä 16 osumaa. Lauantaina tupa tulee olemaan täynnä, joten edessä on jännitysnäytelmä vailla vertaa. Mukaan pääset parhaiten tarttumalla tähän tarjoukseen!