Serie A:n sarjakärki Juventus koki lauantaina yllättävän pistemenetyksen, kun se jäi 1-1 -tasapeliin nousijajoukkue Leccen vieraana. Tuloksen myötä Internazionalella on mahdollisuus nousta sarjakärkeen, jos se kaataa myöhemmin illalla kotonaan Parman. Ottelu Inter-Parma alkaa kello 19.

Ottelun molemmat maalit syntyivät toisen puoliajan ensimmäisellä kymmenminuuttisella rangaistuspotkusta. Ensin Paulo Dybala vei pilkulta Juventuksen johtoon, mutta kuusi minuuttia myöhemmin Marco Mancosu tasoitti loppunumeroiksi 1-1.

Juventus odotetusti hallitsi peliä, mutta uhrautuvasti ja sisukkaasti puolustaneen Leccen sumppu piti. Laukaukset kohti maalia Juventus vei vain niukasti 6-5. Rikkeitä Juventukselle tilastoitiin jopa enemmän, joskin Lecce sai neljä varoitusta vieraiden yhtä vastaan.

Viimeisellä varttitunnilla Leccen maalivahti Gabrielin kyynärpää osui pallontavoittelutilanteessa todella jymäkästi Juve-kärki Gonzalo Higuaínin otsaan. Higuaínin päästä vuoti runsaasti verta ja hän jatkoi peliä tukevasti sidottuna. Juventus oli tässä vaiheessa jo kaikki vaihtonsa käyttänyt, ja aivotärähdysuhasta huolimatta argentiinalainen jatkoi pelaamista. Loppuvihellyksen soitua Higuaín jäi pitkäksi aikaa nurmen pintaan makailemaan, lääkintähenkilöstön piirittämänä

SportsCenter

@SC_ESPN
Gabriel, arquero de Lecce, y un terrible codazo que dejó KO al Pipa Higuaín en la #SerieAxESPN.

Ottelu oli Higuaínille 200:s Serie A:ssa ja kaikkiaan sadas Juventuksen paidassa.