KuPS:lle sataa onnitteluja – ”En uskonut näkeväni tätä hetkeä koskaan”

© Kuva: Eetu Ikola

Kuopion Palloseura kruunattiin lauantaina Veikkausliigan mestariksi, kun se voitti FC Interin Turussa 2-0 (lue otteluraportti). Kuopiolaisille olisi riittänyt myös tasapeli, mutta Ilmari Niskasen ja Reuben Ayarnan loistokkaat maalit toivat keltapaidoille voiton kauden viimeisestä pelistä.

KuPS oli ennen lauantaita juhlinut Suomen mestaruutta viimeksi 43 vuotta sitten.

Ylemmän loppusarjan tuloksia katsoessa voi todeta, että KuPS ansaitsi mestaruutensa. Se päästi koko loppusarjan aikana vain yhden maalin ja jäi vain kerran ilman voittoa, 1-1-tasapelissä Honkaa vastaan.

KuPS on ehtinytkin jo saada kosolti ansaittuja onnitteluja. Sosiaalisen median välityksellä onnitteluja on tullut pelaajilta ja seuroilta, kannattajilta ja ylipäätään jalkapallon ystäviltä.