Lucas Hernández siirtyi kesällä kasvattajaseurastaan Atléticosta noin 80 miljoonalla eurolla Bayern Müncheniin ja on siten Virgil van Dijkin ja Harry Maguiren jälkeen maailman kolmanneksi kallein puolustaja.

Ranskan paidassa reilu vuosi sitten maailmanmestaruuden voittanut Lucas avautui DAZN:n haastattelussa isästään. Lucas ei ole kuullut isästään vuosikausiin.

Jean-François Hernández pelasi urallaan muun muassa Marseillessa ja Atléticossa. Lucasin isä pelasi samaan aikaan Atléticossa muun muassa Fernando Torresin kanssa.

– Emme koskaan ymmärtäneet, miksi hän lähti. Yhtenä päivänä hän vain poistui, emmekä koskaan kuulleet hänestä. Minulla ja veljelläni (Theo Hernández, AC Milanin puolustaja) oli vaikea, mutta hyvä lapsuus, Lucas totesi.

– En ole koskaan yrittänyt saada yhteyttä häneen. Nuorempana mietin, missä hän voisi olla ja olisin halunnut tietää enemmän. Minulle on selvää, että hän lähti, koska ei rakastanut meitä. Jos hän ei rakastanut meitä, hänen päätös lähtemisestä oli oikea. Nyt siitä on mennyt 16 tai 17 vuotta, emmekä ole kuulleet hänestä mitään. En tiedä missä hän on, mitä hän tekee, enkä edes tiedä onko hän hengissä.