Huuhkajien luotettava maalivahti Lukas Hradecky kävi ennen viikonlopun bundesliigakierrosta seuransa Bayer Leverkusenin TV-haastattelussa. Hyväntuulisessa rupattelussa keskityttiin ennen muuta ajankohtaiseen aiheeseen, eli Suomen EM-kisapaikkaan ja sen jälkeiseen juhlintaan.

Jo haastattelun alkajaisiksi Hradecky pahoitteli, ettei hänen puheestaan saanut niin hyvin selvää. Mies kun kertoi kadottaneensa äänensä Suomen-vierailullaan.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04fussball
Wir waren heute mit @HradeckyLukas zum Interview verabredet... 🙈🙈🙈

#Werkself | #Hradecky

Haastattelussa Hradeckylle näytettiin joitain valokuvia Huuhkajien unohtumattomasta illasta, alkaen kannattajien pitch invasionista.

– Meitä varoitettiin jo ennen peliä, että niin voi käydä, jos voitamme pelin. Kaikki käyttäytyivät kuitenkin oikein hyvin, vaikka monet olivatkin vahvassa humalassa. Heidän takiaan me pelaajat emme saaneet juhlia keskenämme, mutta kuvasta näkyy, miten paljon kisapaikka merkitsi Suomelle, Hradecky selvitti.

Maalivahti ei suoralta kädeltä julistanut kisapaikkaa uransa suurimmaksi hetkeksi.

– Minulla on ollut etuoikeus kokea jo paljon, mutta TOP 3:een se menee ainakin. Toivottavasti saan voittaa vielä isompia juttuja Suomen tai Leverkusenin kanssa tulevaisuudessa.

Seuraava kuva on Hradeckysta juhlimassa huuhkajanaamari päässään. Otos todistaa maalivahdin mukaan hienosti sen, ”millainen tyyppi hän on”. Luonnollisesti Hradecky sai myös selvittää Huuhkajat-lempinimen alkuperää haastattelijalle.

Hradeckyn joukkuetoveri Joel Pohjanpalo ei loukkaantumisen vuoksi Liechtenstein-pelissä pelannut, mutta pukukopin juhlissa hyökkääjä oli luonnollisesti mukana.

– Se oli niin sääli, sillä Joel oli odottanut tätä peliä innoissaan. Joelin hymystä näkee, miten paljon se (kisapaikka) hänelle merkitsi. Me kaikki toivomme, että Joel toipuu kuntoon ja voi olla ensi kesänä yksi 23:sta pelaajasta, Hradecky toteaa.

– Tuo olut on tietysti alkoholitonta, hymyilevä suomalainen huikkasi kameralle.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04fussball

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04fussball
Wir waren heute mit @HradeckyLukas zum Interview verabredet... 🙈🙈🙈

#Werkself | #Hradecky
...wenn ihr wissen wollt, wie die Geschichte ausgegangen ist! 😅

▶️ bayer04.de/de-de/news/bay…

#Werkself #Hradecky

Lauantaina Hradecky palasi tositoimiin Bundesliigassa, kun Leverkusen jäi epäonnekkaaseen 1-1 -tasapeliin Freiburgia vastaan. Kotijoukkue kolisutteli maalipuita useaan otteeseen, muttei onnistunut hyödyntämään lukuisia maalipaikkojaan kuin kerran. Myös Joel Pohjanpalo nähtiin tervehtimässä faneja stadionilla.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04fussball
💪⚫️🔴💪⚫️🔴💪⚫️🔴💪⚫️🔴💪
IMMER WEITERKÄMPFEN! – @JPohjanpalo

Werde schnell wieder fit, Danger! ⚠️

#B04SCF | #Werkself | #Pohjanpalo

Sunnuntaina Hradeckyn juhlakausi sai kuitenkin jatkoa, sillä mies sai mittariin 30 ikävuotta. Leverkusen luonnollisesti myös onnitteli maalivahtiaan sosiaalisen median välityksellä. Kuten Hradecky itse haastattelunsa päätteeksi totesi: ”30 vuotta! Herranen aika, minähän olen vaari”.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04fussball
🎉 #HappyBirthday, @HradeckyLukas!

🗯 Und was sagt das Geburtstagskind selbst? "30? Meine Güte! Ein Opa!" 😃

Von 🖤❤️ alles Gute, Lukas!