Bayern München ja Juventus varmistivat paikkansa Mestarien liigan pudotuspeleissä

© Kuva: Getty Images
Serie A:ssa Torino - Parma! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Bayern München ja Juventus varmistivat keskiviikkoiltana paikkansa Mestarien liigan pudotuspeleissä.

Kummallekin riitti voitto pudotuspelipaikan varmistamiseen. Bayern voitti kotikentällään Olympiakosin maalein 2-0 ja Juventus haki täyden pistepotin mukaansa Torinoon Lokomotiv Moskovan vieraana luvuin 2-1.

Moskovassa Juventus nappasi johtoaseman jo toisella minuutilla.

Cristiano Ronaldo laukoi vapaapotkun vaikeasta paikasta sivurajan lähettyviltä ja Lokomotivin maalivahti Guilherme epäonnistui pahasti yrittäessään ottaa kiinni Ronaldon laukausta. Pallo meni brasilialaisvahdin jalkojen välistä kohti maaliviivaa ja lopulta Aaron Ramsey siirsi Juventuksen johtoon juuri ennen kuin pallo ehti mennä yli maaliviivan.

Aleksey Miranchuk toi isännät tasoihin kymmenisen minuuttia myöhemmin. Lokomotivilla oli toisella jaksolla muutama maukas maalipaikkakin, mutta Leonardo Bonucci pelasti Juventuksen maaliviivalta. Douglas Costa ratkaisi lisäajalla Juventuksen voiton ja pudotuspelipaikan komealla yksilösuorituksellaan. Lokomotiv on napannut neljästä lohko-ottelusta kolme pistettä. Lokomotiv menettää jatkopaikkamahdollisuutensa myöhemmin keskiviikkoiltana, jos Atlético voittaa Leverkusenin Saksassa.

Münchenissa valmentajanvaihdoksen kokenut Bayern oli vaikeuksissa Olympiakosin kanssa. Bayern loi runsaasti maalipaikkoja, mutta Olympiakosin maalia vartioinut José Sá oli mies paikallaan ja piti kreikkalaisia pelissä mukana aina toiselle jaksolle saakka.

Huimassa vireessä läpi alkukauden ollut Robert Lewandowski siirsi Bayernin maalin edustalta johtoon 20 minuuttia ennen loppua ja kentälle vaihdettu Ivan Perisic vastasi ottelun viimeisestä osumasta. Olympiakos on kerännyt vain yhden tasapelipisteen neljästä lohko-ottelusta.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Serie A:ssa Torino - Parma! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!