Veikkausliigan hopeajoukkue Interin ensi kauden joukkue alkaa muodostua, sillä nyt kiinnitettiin alakertaan uusi palanen. Jo aiemmin tällä viikolla tiedotettiin maalivahti Aati Marttisen jatkosta, ja nyt vuorossa oli keskuspuolustaja Arttu Hoskonen. Hoskonen jatkaa Turun sinimustissa seuraavat kaksi kautta.

22-vuotias Hoskonen siirtyi Interiin Kaarinan Pojista 13-vuotiaana, ja on pelannut seurassa siitä lähtien. Veikkausliigassa hän debytoi kaudella 2016. Kaikkiaan pääsarjapelejä on vyöllä 65, joista 16 kaudelta 2019.

– On hienoa, että voimme jatkaa työtä Artun kanssa. Hän on paikallisia poikia ja meille on tärkeää, että voimme olla mukana heidän kehityksessään, Interin päävalmentaja José Riveiro toteaa Interin kotisivuilla.

[readmore from=FC-Inter-Turku]

– Ensi vuosi tulee olemaan tärkeä Artulle, sillä hänellä on nyt mahdollisuus näyttää kehityksen jatkuvan edelleen ja että hän ansaitsee isomman roolin joukkueessa.

Hoskonen itse on seuran kehityksestä mielissään.

– Nyt seura on minusta menossa oikeaan suuntaan ja taistelee niistä sijoituksista kuin pitääkin. Kiva olla osa sitä ainakin seuraavat kaksi vuotta.