Palloliiton liittohallitus vahvisti lauantaina Miesten Kakkosen lohkojaon kaudelle 2020. Kuten edellisilläkin kausilla, sarjaa pelataan kolmessa 12 joukkueen lohkossa.

Kakkosesta nousi Ykköseen viime kauden päätteeksi MP, Gnistan ja SJK Akatemia. Koska Ykköstä laajennettiin 12 joukkueen sarjaksi, oli putoajia vain yksi – tamperelainen TPV.

Ensi kaudella paikallispelejä pelataan kuudessa kaupungissa. Sekä A- että B-lohkoissa pelataan Helsingin derbyjä. A-lohkossa TPV ottaa Tampereella mittaa Ilveksen kakkosjoukkueesta. B-lohkossa on puolestaan kaksi joukkuetta Espoosta. C-lohkossa pelataan puolestaan paikallisia Vaasassa (Kiisto ja VIFK), Oulussa (Hercules ja OLS) sekä Jyväskylässä (FC Vaajakoski ja JJK).

Ykkösen osalta ei ole vielä täysin varmaa, aikooko AC Kajaani hakea sarjaan lisenssiä. Mikäli Kajaani luopuu sarjapaikastaan, jouduttaisiin Ykköstä täydentämään jollain Kakkosen joukkueella. Jonossa ensimmäisenä olisi niin halutessaan KuFu-98. Jos joku Kakkosen joukkueista nousisi vielä Ykköseen, tultaisiin luultavasti myös Kakkosta täydentämään alemmalta sarjatasolta.

Lohko A

Atlantis FC
FC Espoo
FC Jazz
Grankulla IFK
Klubi 04
HJS
Ilves/2
Kaarinan Pojat
Pallo-Iirot
Pargas IF
Salon Palloilijat
Tampereen Pallo-Veikot

Lohko B

Espoon Palloseura
FC Honka/Akatemia
FC Kiffen 08
FC Viikingit
Järvenpään Palloseura
Kultsu FC
Lahden Reipas
Mikkelin Kissat
Nurmijärven Jalkapalloseura
PEPO Lappeenranta
PK-35
PK Keski-Uusimaa

Lohko C

FC Kiisto
FC Vaajakoski
Gamlakarleby BK
Jakobstads BK
Jippo
JJK Jyväskylä
JS Hercules
Kuopio Futis -98
Oulun Luistinseura
PS Kemi Kings*
RoPS/2
Vasa IFK

* = Pelaa nimellä Kemi City FC