Mestarien liigaa pelataan jälleen täysi kierros tällä viikolla. Tiistaina ja keskiviikkona pelataan neljäs lohkovaiheen kierros. Kierros on jännittävä, sillä lisää joukkueita lunastaa jo tässä vaiheessa paikkansa jatkopeleihin.

Peliyhtiö haluaa elää kanssasi jalkapallon juhlassa, sillä uudet asiakkaat saavat 25 euron ilmaisen livevedon viikon Mestarien Liigan peleihin! Lisäksi tarjolla on ensitalletusbonus vain 1x kierrätysvaatimuksella.

Käytännössä tämä tarkoittaa seuraavaa: Talleta uutena asiakkaana ille 20-25€ ja saat talletuksen tuplana sekä 25€ arvoisen live-vedon. Esimerkiksi 20€ talletuksella saat näin 40€ pelirahaa sekä 25€ arvoisen live-vedon.

Tarjous on voimassa vain keskiviikkoon klo 22.00 asti. Alapuolelta tarkat ohjeet, miten otat tarjouksen taskuusi!

Lunasta in tarjous näin:

  1. Avaa tili TÄSTÄ.
  2. Talleta 20€-25€ ja saat talletuksen tuplana.
  3. Lyö vähintään 1 euron veto, jossa on vähintään yksi kohde Mestarien liigasta, jonka kerroin on 1.50 tai suurempi. Saat heti 25 euron ilmaisen livevedon Mestarien liigaan!

Mitä matseja katsoa tällä viikolla?

Mestarien liigan lohkovaihetta on pelattu nyt kolme kierrosta ja jyvät alkavat pikkuhiljaa erottua akanoista. Monelle joukkueelle tämä alkaa olla viimeinen tilaisuus nousta mukaan jatkotaistoon.

Mestarien liigassa pelin laatu ja jännitys ovat katossa. Livevedoilla nostat jännityksen vielä korkeampiin sfääreihin, joten kannattaa tarttua tähän tarjoukseen viipymättä! Tiistaina kierroksen yksi herkkupaloista on ainakin klo 22.00 alkava ottelu Chelsea – Ajax.

Keskiviikkona on vuorossa myös useampi mielenkiintoinen koitos. Real Madridin ja Galatasarayn välinen kohtaaminen on esimerkiksi jännä seurattava. Valkopaidoilla ei nimittäin olisi enää varaa tappioon.

LUNASTA TARJOUS

Lisätietoa tarjouksesta:

Tarjous on voimassa 04.11. 11:00 CET – 06.11. 21:00 CET uusille Suomessa asuville asiakkaille, jotka avaavat pelitilin kampanja-aikana. Lyö vähintään 1 € panoksella veto, jossa on vähintään yksi kohde Mestarien liigasta, jonka kerroin on 1.50 tai suurempi. Ilmainen liveveto on voimassa keskiviikon 6.11. Mestarien liigan livekohteiden sulkeutumiseen saakka. Jos ilmaisvetosi voittaa, saat vedon nettovoitot tilillesi ilman kierrätysehtoja. Mikäli teet vähintään 20 euron talletuksen, voit lunastaa myös normaalin tervetulopaketin josta saat 100% talletusbonuksen vain 1x kierrätysvaatimuksella.