Valioliiga
Arsenal – Chelsea
Sunnuntai 29.12. klo 16:00

Valioliigassa pelataan sunnuntaina kolme ottelua ja nosto otetaan Lontoon paikalliskamppailusta Arsenal – Chelsea. Kipuilevaa kautta pelaava Arsenal on juuttunut taulukon keskivaiheille, kun taas viime aikoina suvantovaihetta viettänyt Chelsea on menettänyt kosketusetäisyyden kärkikolmikkoon. Saako jompi kumpi joukkue tästä idun noususuhdanteeseen?

Arsenalin ensimmäinen peli Mikel Artetan alaisuudessa päättyi tasan Bournemouthin kanssa lukemin 1-1, eikä ilmassa ollut suurta jalkapallon juhlaa. Olematon lepoaika tekee Artetan urakan vaikeaksi, sillä pelaamiseen saadaan tuskin tehtyä suuria korjausliikkeitä. Kokoonpanoja on hieman haasteellista arvailla etukäteen, sillä Artetalla on käsissään muutama epävarma tapaus pelikunnon suhteen, eikä jonkunlainen kierrätyskään ole pois suljettu peliruuhkassa.

Chelsea kärsi ikävän kotitappion Southamptonille Tapaninpäivänä ja Frank Lampard tulee odotettavasti tekemään kokoonpanoon muutoksia sunnuntaiksi. Viimeinen kuukausi on ollut tuloksellisesti hyvin vaisu hyvän alkukauden jälkeen ja hyvät neuvot ovat kalliit, jotta top 4 -paikka pystytään säilyttämään. Arsenalin lailla myöskään Chelsean alakerta ei ole ollut kovin pitävä ja tähän Lampardin pitää keksiä parannusta.

Lyö vetoa ottelusta:

Kyseessä on kahden alamaissa olevan joukkueen kamppailu kovassa otteluruuhkassa. Muuttujia on paljon ja itselläni ottelun lähtökohta on melko tasainen. Parhaalta, joskin melko kevyen luokan idealta tähän tuntuisi Arsenalin menestys: vetosuositus on Tasapeli ei vetoa, Arsenal 2,10. Pistejaon sattuessa panos siis palautetaan.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO