Juventuksen ja Portugalin maajoukkueen tähtipelaaja Cristiano Ronaldo on saanut uransa aikana hurjasti kritiikkiä teatraalisuudestaan futisviheriöillä. Ronaldoa, 34, on syytetty useasti filmaajaksi, joka ylikorostaa kontaktia ja saamiaan iskuja.

Nyt yksi maailman kaikkien aikojen jalkapalloilijoista on sanonut haluavansa kokeilla varsinaista näyttelemistä uransa päättämisen jälkeen. Siihen on kuitenkin vielä aikaa. Ronaldo on kertonut lopettavansa uransa vasta sitten kun ei enää pysty suoriutumaan haluamallaan tasolla.

Kun se päivä joskus koittaa, on kenties aika koittaa toteuttaa haave näyttelemisestä.

– Useita vuosia sitten jalkapallon pelaamisen (lopettamisen) ikä oli 30-32, mutta nyt löytyy niitä, jotka pelaavat vielä 40-vuotiaina. Sitten kun kehoni ei enää toimisi oikealla tavalla kentällä, silloin olisi aika lähteä. Tavoitteenani on jatkaa oppimista jalkapallon lopettamisen jälkeen, Ronaldo kertoi Dubaissa järjestetyssä kansainvälisessä konferenssitilaisuudessa.

– Yksi asioista, joissa pyrin haastamaan itseni, esimerkiksi, on näytteleminen elokuvassa. Toivon eläväni yli 50 vuotta oppiakseni uusia asioita ja kohdatakseni erilaisia haasteita ja niihin ratkaisujen löytämistä.

Tulevaisuutta ei voi ennustaa, mutta Ronaldo tuskin luo näyttelijänä ihan yhtä menestyksekästä uraa kuin jalkapallossa.

Maalitykki on voittanut maailman parhaalle pelaajalle vuosittain jaettavan Ballon d’Or-palkinnon viidesti ja Mestarien liigan niin Manchester Unitedin kuin Real Madridin kanssa. ”CR7” on voittanut pääsarjatason mestaruudet urallaan useasti Englannin Valioliigassa, Espanjan La Ligassa ja Italian Serie A:ssa, juhlinut EM-kultaa Portugalin kanssa vuonna 2016 ja voittanut viimeisimpänä saavutuksenaan maajoukkueessa Uefa Nations Leaguen eli Kansojen liigan.