Vuosikymmen vaihtuu, ja eri sarjat, lehdet ja sivustot ovat valinneet 2010-luvun tähdistökentällisiään. Omat valintansa ovat tehneet muun muassa France Football, brasilialainen SporTV, Daily Mail, Goal, USA Today ja GiveMeSport.

Edellämainitut kuusi sivustoa olivat yksimielisiä neljän pelaajan kuulumisesta vuosikymmenen tähdistöön. Kaksi loogisinta nimeä ovat tietysti Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi, ja tuskin Sergio Ramostakaan juuri kukaan yhdentoista pelaajan joukosta pois jättäisi. Neljäs pelaaja, joka mahtui kaikkien kuuden lehden listalle, on Real Madridin offensiivinen brassipuolustaja Marcelo.

Vahvan luottamuslauseen lehdistöltä saivat myös Andrés Iniesta ja Dani Alves, jotka mahtuivat viiden lehden tähdistökentälliseen. Neljän sivuston joukkueessa olivat puolestaan Luka Modric ja Manuel Neuer.

Lopuista nimistä syntyi jo vähän enemmän hajontaa. Espanjalaispelaajien vahvaa kokonaispanosta täydentävät vielä Xavi ja Sergio Busquets, jotka valitsi mukaan kolme eri lehteä.

Hyökkääjistä Robert Lewandowski ja Luis Suárez saivat lehdiltä kaksi mainintaa kumpikin, kun Zlatan Ibrahimovic ja Neymar saivat tyytyä yhteen. Kahden lehden listoilta löytyivät myös keskikenttäpelaaja Toni Kroosin ja toppari Giorgio Chiellinin nimet.

Yhden maininnan tältä lehtisekstetiltä saivat lisäksi Iker Casillas, Gianluigi Buffon, Gerard Piqué, Thiago Silva, Virgil van Dijk, Raphaël Varane, Philip Lahm ja David Silva.

Lähde: AS