Lähde: Carlo Ancelottin kohtalo ratkeaa kahdessa seuraavassa pelissä – työtarjous yllättävältä suunnalta?

© Kuva: Getty Images
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Napoli on ollut Serie A:ssa viimeisten neljän kauden aikana kolme kertaa toinen. Keväinä 2017 ja 2018 se jäi mestari-Juventuksesta vain 4-5 pisteen päähän. Nyt nuo mestaruustaistelut tuntuvat kaukaiselta muistolta, sillä tällä hetkellä Napoli on Serie A:ssa vasta seitsemäs. Inter on sarjakärjessä jo 17 pisteen päässä, ja Mestarien liigaan oikeuttava nelospaikkakin kahdeksan pisteen päässä.

Napolissa on muutenkin ollut rauhaton syksy. Joukkueen pelaajat vastustivat ankarasti seurapomo Aurelio de Laurentiisin määräystä jäädä harjoitusleirille tasapeliin päättyneen Salzburg-ottelun jälkeen. Suivaantunut De Laurentiis mätkäisi pelaajille tuntuvat sakot niskoittelusta. Tämä puolestaan aiheutti kansainvälisen pelaajayhdistyksen FIFPron väliintulon.

Ymmärrettävästi seuran sisällä on nyt kitkaa, eikä tilannetta helpota kehno urheilullinen menestys. Napoli on pelannut nyt jo kahdeksan peliä putkeen ilman voittoa. Kuuden Serie A -pelin ja kahden Mestarien liigan ottelun saldona on kuusi tasapeliä ja kaksi tappiota. Nyt aletaan vaatia tuloksia, ja tarkemmin sanottuna voittoja.

La Gazzetta dello Sport kertoo, että 60-vuotiaan Carlo Ancelottin palli tutisee pahemman kerran. Napolilta vaaditaan seuraavista kahdesta pelistä kahta voittoa, tai Ancelotti saa kenkää. Napoli kohtaa lauantaina vieraskentällä Udinesen ja tiistaina kotonaan Mestarien liigassa Genkin.

Gazzettan mukaan Ancelottin korvaajaksi on ehdolla Gennaro Gattuso.

Uusista työtarjouksista Ancelottilla tuskin kuitenkaan tulee pulaa. Hänet on jo ehditty yhdistää Arsenalissa vapautuneeseen valmentajanpestiin.

Jo aiemmin marraskuussa Fox Sports Argentina kertoi Boca Juniorsin olevan kiinnostunut Ancelottin palkkaamisesta. Mahdollisen Boca-kiinnityksen kohdalla puhutaan kaudesta 2020-2021. Kolminkertaisen Mestarien liiga -voittajan Argentiinaan päätymistä saattaa kuitenkin hankaloittaa Argentiinan sähköinen poliittinen tilanne sekä konkarin korkea palkkavaatimus.

Lähteet: AS ja Depor

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!