Manchester Cityn manageri Pep Guardiola myöntää, että hänen joukkueensa ei ole enää Valioliigan mestaruustaistossa mukana.

City kärsi perjantaina sarjakauden viidennen tappionsa, kun se kaatui Wolverhamptonin vieraana 2-3, vaikka johtikin ottelua kahdella maalilla. Manchesterilaiset pelasivat valtaosan ottelusta yhden pelaajan vajaalla, koska Cityn maalivahti Ederson Moraes sai suoran punaisen kortin jo 12. minuutilla kaadettuaan Diogo Jotan.

Raheem Sterling teki Cityn teki kummatkin maalit joukkueen ollessa alivoimaisena, mutta Wolves paineli toisella jaksolla rinnalle ja ohi Adama Traorén, Raul Jimenezin ja Matt Dohertyn osumilla, joista viimeinen syntyi juuri ennen varsinaisen peliajan täyttymistä.

Tappio jätti Cityn sarjataulukossa kolmanneksi ja 14 pisteen päähän Liverpoolista, joka on pelannut ottelun vähemmän. Toisena on Leicester, joka on Liverpoolia 13 pistettä perässä.

Guardiolalta kysyttiin perjantain pelin jälkeen, onko mestaruustaisto ohi.

– Piste-ero on liian suuri, kyllä, vastasi espanjalaismanageri BBC:lle.

– Ei ole realistista ajatella Liverpoolia, me ajattelemme Leicesteriä. Meillä on mahdollisuus palata toiselle sijalle. Minä tiedän, kuinka hyvä joukkueeni on, mutta tämä on tilanteemme.

Guardiolan mukaan City ei voi sarjatilanteesta huolimatta kääntää huomiotaan pelkästään muihin kilpailuihin. Se on edennyt FA Cupissa kolmannelle kierrokselle, liigacupissa välierävaiheeseen ja Mestarien liigassa neljännesvälieriin.

– Emme voi priorisoida [muita kilpailuja]. Meidän on päästävä ensi kaudeksi europeleihin.