Joulu on tunnetusti antamisen aikaa. Tämän on sisäistänyt myös HJK:ssa viime kaudella pelannut Petteri Forsell, joka mahdollisti kokkolalaisnuorukaisen futisharrastuksen jatkumisen.

Forsell jakoi sosiaalisessa mediassa kuvia itsestään ja nuoresta futaajasta, joka sai Huuhkajien pelaajalta joululahjaksi uudet nappulakengät. Lisäksi Forsell turvasi nuorukaisen futisharrastuksen jatkumisen.

Forsell on myynyt sosiaalisessa mediassa paitoja sekä lippalakkeja, joita koristaa P10-teksti, eli Pullukka 10, joka on Forsellin käyttäjänimi esimerkiksi Instagramissa. Tuotemyynnistä kertyneillä tuloilla Forsell tuki kokkolalaisjuniorin futisharrastusta.

Forsell julkaisi Instagramissa pitkän kirjoituksen, jossa hän avasi tapausta tarkemmin.

– Voisin laittaa teille jonku kivan kuvan joulukuusesta, valoista, läheisistä ja lumesta tai hyvästä jouluruoasta, mutta enpä laita. Mulle joulu edustaa näiden yleellisyyksien lisäksi myös toisten ajattelemista.

– On mahdollista, että tässä on tuleva ison firman johtaja, taitava putkimies tai futispelaaja, joka vie Suomen kisoihin, aika näyttää. Nyt taataan ainakin se, että futisharrastus jatkuu, Forsell kirjoittaa.

Petteri Forsell

@PetteriForsell
Kiitos teille!😍 Tää kaveri pystyy jatkamaan futisharrastusta, jonka avulla hän voi mm. kehittää terveyttään, sosiaalisia taitojaan, oppia yhteistyön tärkeyttä sekä ennenkaikkea saada elämänpituisia ystävyyssuhteita. Hän on iloinen ja reilu. Hyvää joulua kaikille!🎁🎅🏼