Paris Saint-Germainin luottohyökkääjä Edinson Cavani on Sky Italian mukaan päässyt sopuun kolmivuotisesta sopimuksesta Atlético Madridin kanssa.

32-vuotiaan uruguaylaishyökkääjän sopimus PSG:n kanssa umpeutuu ensi kesänä. Lähteen mukaan Cavanin siirto Madridiin voi kuitenkin toteutua jo tammikuun siirtoikkunassa.

Cavani on aloittanut kuluvan kauden aikana vain neljä ottelua Ligue 1:ssä. Loukkaantumisten kanssa taistellut kärkimies on jäänyt Internazionalesta lainatun Mauro Icardin varjoon, eikä hänellä ole ollut suunnitelmissa jatkaa sopimustaan PSG:n kanssa.

Cavani on tunnettu jo pitkään yhtenä Euroopan tehokkaimpana maalinsylkijänä. Hän on tehnyt peräti 196 maalia 209 otteluun pariisilaisseuran riveissä. Vuodet 2010-2013 hän pelasi Napolissa, missä maaleja syntyi 104 kappaletta vain 138 otteluun.

Cavani tuo lisää tulivoimaa Diego Simeonen hyökkäysrivistöön, mistä löytyy jo Álvaro Morata, Diego Costa, João Félix, Angel Correa ja Ivan Saponjic. Ainakin yhden heistä uskotaan siirtyvän tammikuussa muualle, jos Cavani saapuu Wanda Metropolitanolle jo silloin.