Teini-ikäinen maalivahti haukkui vuosia sitten Zlatan Ibrahimovicia ”paskaksi hyökkääjäksi” – näin ruotsalaistähti reagoi

© Kuva: Getty Images

Ranskalaisseura Lillen maalivahti Mike Maignan on muistellut vuosien takaista tapausta, joka koskee häntä ja Ruotsin futistähteä Zlatan Ibrahimovicia.

Maignan, nyt 24, pelasi PSG:n organisaatiossa vuodesta 2009 saakka ennen siirtoaan Lilleen vuonna 2015. Kun maalivahti oli 17-vuotias, hän koki pariisilaisjätin harjoituksissa hetken, jota ei koskaan unohda.

– Hän (Ibrahimovic) harjoitteli laukomista, ja pallo meni ohitseni 400 kilometrin tuntivauhdilla! Gianluigi Buffon, Julio Cesar ja kumppanit eivät olisi pysäyttäneet niitä kuteja, Maignan kertoi France Footballille.

400 kilometrin tuntivauhti ei tietenkään pidä paikkaansa. Maignanin pointti oli, että laukaus oli todella kova.

Maalinsa jälkeen Zlatan näpäytti teinimolaria kommentillaan.

– Hän sanoi minulle: ”olet paska maalivahti”, Maignan kertoi.

Teini-ikäinen koppari ei hiljentynyt supertähden moitinnan edessä vaan kuittasi takaisin mahdollisuuten tulleen.

– Mielestäni se ei ollut oikein. Seuraavalla kerralla hän yritti uudestaan, mutta pysäytin laukauksen. Minun oli vastattava: ”Olet paska hyökkääjä”.

– Hän vain katsoi minua eikä sanonut mitään. Pukukopissa hän pysäytti minut ja kertoi minulle sen olleen hyvä juttu, että hän piti siitä mitä tein ja pitää myös persoonastani.

Tuossa vaiheessa Maignanin, joka pelasi erinomaisen viime kauden Lillen riveissä Ligue 1:ssä, kunnioitus Zlatania kohtaan kasvoi entisestään.

– Rakastin häntä ennen, mutta se sai minut pitämään hänestä yhä enemmän.

– Vaikka emme ole tänä päivänä yhteydessä, pidän hänestä. Hän on rehellinen. Hän sanoo päin naamaa sen mitä hänellä on sanottavaa. Mutta kun puhut hänelle, täytyy olla varovainen, jotta et ole liian täydellinen, Maignan selitti.

Ibrahimovicin, 38, uusi seura on vielä hämärän peitossa. Viimeksi Ruotsin kaikkien aikojen jalkapalloilija pelasi Yhdysvaltojen MLS-liigassa Los Angeles Galaxyn riveissä.

PSG:tä Ibrahimovic edusti vuodet 2012-16 tehden seuralle 122 ottelussa mielettömät 113 maalia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.