Manchester United on tiedustellut kilpailijaseura Wolverhamptonilta Rúben Nevesin ja Raúl Jiménezin tilanteita sen suhteen, voisiko kaksikko olla kaupan, kertoo jalkapallosivusto Goal.

Molemmat kuuluvat Wolvesin luottopelaajiin. Goalin mukaan Wolves on valmis harkitsemaan kaksikon myyntiä, jos summa on oikea. United on avaamassa keskustelut keskikenttämies Nevesin, 22, ja hyökkääjä Jimenezin, 28, suhteen mahdollisimman pian.

United ja Wolves iskivät yhteen lauantaina FA Cupin kolmannella kierroksella. Edessä on uusintaottelu, sillä peli päättyi Molineux-stadionilla maalittomana.

Wolvesin manageri Nuno Espírito Santo ei tyrmännyt Jiménezin mahdollista siirtoa, josta valmentajalta kysyttiin pelin jälkeen, mutta ei myöskään varsinaisesti liputtanut siirron puolesta.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun kuulin siitä. Ole (Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær ) ei maininnut mitään siitä. Mutta siirtoikkuna on auki, ja kun se on auki, mitä tahansa voi tapahtua, portugalilaisluotsi sanoi.

Nevesin tilanteesta Nunolta ei tiettävästi kysytty.

Jiménez on ollut tällä kaudella Wolvesin paras maalintekijä kahdeksalla osumalla. Benficasta seuraan viime kaudeksi siirtynyt meksikolainen on pelannut kauden kaikissa 21 valioliigaottelussa.

Debyyttikaudellaan Jiménez pyssytti 38 ottelussa Wolvesille 13 valioliigamaalia.

Nevesille kausi on Wolvesissa kolmas, mutta Jiménezin tavoin toinen Valioliigassa. Niin ikään kaikissa 21 sarjapelissä tänä sesonkina luutinut nuorukainen kuuluu Portugalin maajoukkuemiehistöön.