Coppa Italia
Parma – AS Roma
Torstai 16.01. klo 22:15

Torstaina on sangen hiljainen jalkapallopäivä, joten otan noston Italian cupista, jossa Parma ja AS Roma mittaavat taitojaan. Parma on kaikkien yllätykseksi noussut sarjan parempaan puoliskoon, jopa lähelle europaikkoihin oikeuttavia sijoituksia. Roma on sarjassa viidentenä ja cup voisi olla sen paras mahdollisuus saavuttaa jokin mestaruus tällä kaudella.

Parma on vahvistunut täksi kaudeksi ja parantanut peliään. Sen vastahyökkäyspeli on ollut yllättävän kovaa myrkkyä monelle joukkueelle tällä kaudella. Lainamies Dejan Kulusevski on antanut hyökkäyspeliin lisää variaatioita ja se on tuottanut lisäpisteitä, joita tosin on pelitapahtumiin nähden tullut hieman liikaakin. Parmalla on hyökkäyksessä loukkaantumisia ja cupin peleissä kierrätystä tulee muutenkin luonnostaan.

AS Roma kärsi viikonloppuna kotitappion Juventukselle, vaikka esitys olikin sangen miehekäs. Loukkaantumiset ovat haitanneet Roman kautta merkittävästi ja sunnuntaina Nicolo Zaniolo loukkantui ensimmäisellä puoliajalla. Loukkaantumisia oli jo valmiiksi täysi kourallinen ja lisäksi Edin Dzekolla on Cupissa pelikielto päällä. Marraskuussa Roma pelasi Parman vieraana sarjapelin ja hävisi silloin 2-0.

Lyö vetoa ottelusta:

Roma on loukkaantumisineenkin joukkueista vahvempi, mutta kertoimet ovat niin paljon vieraisiin päin kallellaan, että olen pakotettu kokeilemaan kotimenestystä tasoituksella. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Parma +0.5 kertoimella 2,00.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO