Jos on Paris Saint-Germain henkilöitynyt viime vuosina tähtihyökkääjä Zlatan Ibrahimoviciin, Edinson Cavaniin, Neymariin ja Kylian Mbappéen, niin aivan varmasti samaa voi sanoa myös keskuspuolustaja Thiago Silvasta. Silva siirtyi PSG:hen kesällä 2012, joten meneillään on jo kahdeksas kausi seurassa. Kaikilla aiemmalla seitsemällä kaudellaan Silva on valittu kauden päätteeksi Ligue 1:n tähdistöjoukkueeseen.

Kapteenin nauhaa Silva on kantanut vuosikausien ajan sekä PSG:ssä että Brasilian maajoukkueessa. Nyt kivikovan topparin pitkä ura pariisilaisseurassa saattaa kuitenkin olla lähellä loppuaan.

Syyskuussa 35 vuotta täyttänyt Thiago Silva on ollut tälläkin kaudella PSG:n ehdoton luottomies, joka on ollut säännöllisesti joukkueensa avauskokoonpanossa. Nykyinen sopimus kuitenkin umpeutuu kauden päätteeksi, eikä uudesta ole seurajohdon kanssa vielä lainkaan keskusteltu. Brassipuolustaja onkin saanut neuvotella vuodenvaihteesta lähtien vapaasti muiden seurojen kanssa.

– Tällä hetkellä meneillään ei ole neuvotteluja PSG:n kanssa, Thiago Silvan agentti Paulo Tonietto totesi Globoesportelle.

[readmore from=Silva-Thiago]

– Hän on jo saanut tiedusteluja muilta seuroilta, muttei halua keskustella kenenkään kanssa, sillä hänen toiveensa on jäädä PSG:hen. Jalkapallo on hyvin dynaamista, mutta aiomme odottaa PSG:n siirtoa. Jos sellaista ei tule, kuuntelemme muita tarjouksia.

Silvan edustaja antoi myös ymmärtää, että tiedusteluja on tullut ennen muuta brasilialaisilta seuroilta.

Lähde: AS