Kolumbialaishyökkääjä Alfredo Morelos on tehnyt Skotlannissa Glasgow Rangersille valtavan määrän maaleja, mutta on ollut myös ristiriitainen hahmo. ”Búfalo” on ottanut paljon keltaisia kortteja ja ulosajoja. HJK:stakin muistettavan kärkimiehen temperamentti on tulinen, mutta Rangers-fanien keskuudessa häntä on pidetty myös tuomarien silmätikkuna.

Lisäksi Morelosia on solvattu otteluissa rasistisesti, ja jopa lehtikirjoittelu on saanut rasistisia vivahteita. Tiistai-iltana häirintä vaikuttaa kuitenkin menneen aivan liian pitkälle.

Sky Sports kertoi keskiviikkona, että Glasgown poliisi tutkii tapausta, jonka mukaan Morelos yllätti erään miehen puuhastelemassa jotain autonsa alla.

– Voin vahvistaa, että olemme vieneet auton tutkittavaksi sen jälkeen, kun raporttien mukaan eräs mies puuhasteli jotain auton kanssa suojatulla pysäköintialueella Glasgowssa eilen illalla, poliisin tutkija Kenny McDonald kertoi Sky Sportsille.

Sosiaalisessa mediassa erikoinen tapaus on herättänyt tyrmistystä. Auton kanssa aherrusta on kuvailtu ”murhayritykseksi”, ja kannattajat ymmärtäisivät, jos Morelos jättäisi seuralleen siirtopyynnön asian johdosta.

– Rakastan Alfredo Morelosia, mutta jos hän jättää siirtopyynnön päästäkseen v*ttuun Glasgowsta, voiko kukaan syyttää häntä? Joku kusipää seurasi häntä ja hänen raskaana olevaa vaimoaan heidän kotiinsa ja ryömi hänen autonsa alle yrittäen katkaista auton jarruvaijerit. Miten erityinen ihminen hänen täytyykään olla, Garry Ward kirjoitti.

Garry Ward

@G160690Ward
I love Alfredo Morelos but if he slaps a transfer request in to get the fuck out of Glasgow, how can anyone blame him? Some fuck followed him and his pregnant partner home to crawl below his car in a attempt to cut his brake cables. What a special human being you must be 🐃🐃🇨🇴

– Siitä lähtien, kun Alfredo Morelos astui jalallaan Skotlantiin, hän on ollut hirveiden solvausten kohteena paitsi kentällä, niin myös median taholta ja kaduilla. Tänään joku puuhasteli jotain hänen autonsa jarrujen kanssa. Se on murhayritys. Skotlanti ei ansaitse tätä nuorta miestä, muun muassa talkSPORTin toimittaja Derek Clark komppasi.

Glasgow Timesin mukaan Rangers on vahvistanut ”uskovansa jotain tapahtuneen”, muttei ole kommentoinut asiaa enempää. Lehden kertomuksen mukaan auton alla räpeltänyt mies pakeni paikalta sen jälkeen kun Morelos ja pariskunnan lasta odottava Yeseniato-vaimo olivat huomanneet tämän. Morelos ei lähtenyt seuraamaan miestä, koska epäili tällä olevan apureita lähistöllä.

Morelosin auto on Rangersin kapteeni James Tavernierin vanha Lamborghini.

Rangersin keskiviikkoisessa ottelussa Ross Countya vastaan (2-0-voitto) Morelos pelasi viimeiset reilut 20 minuuttia. Hän oli kärsinyt ottelun alla pohjevammasta.