Serie A:n mestaruudesta kamppaileva Internazionale koki sunnuntaina pettymyksen, kun se jäi kotonaan 1-1 -tasapeliin Cagliaria vastaan. Raiteilleen Inter palasi keskiviikkona, kun Italian Cupissa kaatui Fiorentina maalein 2-1. Cagliari-pelin jälkipyykistä on kuitenkin noussut mediaan huolestuttava puheenaihe.

Inter-Cagliari oli kiihkeä ja tapahtumarikas peli, jossa tunteet kävivät kuumina. Etenkin lopussa suorastaan läikkyi, sillä Interin tähtipelaaja Lautaro Martínez ajettiin lisäajalla kahdella keltaisella ulos, ja penkillä ollut varamaalivahti Tommaso Berni samoin.

Myös valmentaja Antonio Conte kävi ymmärrettävästi lämpimänä. Jopa niin lämpimänä, että ottelun päätyttyä Interin lääkintähenkilöstön piti hoitaa 50-vuotiasta tähtivalmentajaa sydänvaivojen takia. Asiasta kertoi Gazzetta dello Sport.

Conten sydänvaivoissa oli kyse takykardiasta eli tiheälyöntisestä rytmihäiriöstä. Sillä tarkoitetaan sitä, kun aikuisen leposyke on pidemmän aikaa yli sata lyöntiä minuutissa.

[readmore from=Conte-Antonio]

Ennen saamiaan hoitotoimia Conte oli rynnännyt kentälle kohti erotuomari Gianluca Manganielloa. Hänen apulaisensa pidättelivät häntä, sillä niin kiihkeänä valmentaja kävi.

Hoitotoimien jälkeen Conte ei osallistunut lehdistötilaisuuteen eikä antanut muitakaan haastatteluja.

Inter on Serie A:ssa toisena, kolme pistettä Juventusta perässä.

Lähde: Sport1