Ruotsalaislegenda Zlatan Ibrahimovic saapui torstaina Milanoon ja valmistautuu lääkärintarkastukseen ja pelaajasopimuksensa viimeistelyyn. 38-vuotias Zlatan palaa takaisin vanhaan seuraansa AC Milaniin ja saattaa pelata Serie A:ssa jo tulevana maanantaina.

Zlatanin pelinumeron valintaan liittyi näppärä pikku twisti. AC Milan oli markkinoinut hyökkääjän paluuta sanoilla ”Zlatan IZ back”. Kun pelinumero tänään paljastettiin, muuttuivat sanat IZ kätevästi muotoon 21.

AC Milan

@acmilan
🔴⚫ And @Ibra_official's jersey number is... 🥁

🔴⚫ Ibra ha scelto il numero... 🥁

#IZBACK #SempreMilan

Numero on Zlatanin pitkällä uralla uusi. Ajaxissa, Juventuksessa, Barcelonassa ja LA Galaxyssa Zlatan pelasi enimmäkseen numerolla 9. Paris Saint-Germainissa Zlatanin tutuin numero oli 10, ja Manchester Unitedissa hän käytti molempia edellä mainituista. Edellisillä Milanin kausillaan (2010-2012) Zlatanin numerona oli 11.

Nyt kaikki nuo numerot ovat kuitenkin varatut. Numerolla 9 pelaa Krzystof Piatek, kymppipaitaa kantaa Hakan Calhanoglu ja numero 11 on varattu Fabio Borinille.

– Olen vihdoinkin täällä. Saan San Siron taas hyppimään ilosta, Zlatan kertoi ensikommenteinaan faneille AC Milanin Twitterin mukaan.