Bayern Münchenin mieletön startti lannisti Kölnin – Thomas Müllerin huima vire jatkuu

© Kuva: Getty Images
Valko-Venäjällä pelataan tänä viikonloppuna! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Bayern München otti sunnuntain bundesliigaottelussa Kölnin vieraana todellisen salama-alun ja nousi takaisin sarjan kärkeen. Bayern pani pallon isäntien verkkoon kolmesti 12 minuutin aikana ja peli oli käytännössä ohi. 3-0 -johto oli Bayernin aikaisin bundesliigaottelussa yli 47 vuoteen.

Bayernin maalisumassa verkkoa heiluttivat Robert LewandowskiKingsley Coman ja Serge Gnabry. Otsikoihin nousi kuitenkin kaksi ensimmäistä maalia syöttänyt Thomas Müller.

Müller syötti jo neljännessä pelissä tällä kaudella kaksi maalia. Kukaan muu Euroopan TOP 5 -liigoissa ei ole pystynyt samaan. Kevin De Bruyne ja Lionel Messi ovat viettäneet vähintään kahden maalisyötön peliä kolmesti.

Müllerin 14 maalisyöttöä tällä kaudella on De Bruynen (15) jälkeen TOP 5 -sarjojen paras syöttölukema, sivuaa hänen henkilökohtaista ennätystään ja on OptaFranzin tilastohistorian paras saldo 22 ottelukierroksen jälkeen.

Toisella puoliajalla Serge Gnabry teki illan toisen maalinsa ja lisäsi Bayernin johdoksi jo 4-0. Kölnin Mark Uthin kavennusmaali muutti lopulta loppunumeroiksi 1-4.

Valko-Venäjällä pelataan tänä viikonloppuna! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!