Cristiano Ronaldon maalitahti ei ota hiipuakseen, vaikka mies täyttää keskiviikkona 35 vuotta. Siitä huolimatta, että hän on edelleen futismaailman absoluuttisella huipulla, on portugalilainen valtaamassa koko ajan yhä suurempaa tilaa myös yritysmaailman puolella. Alusta on valmiiksi olemassa, sillä Cristiano Ronaldo saavutti äsken ensimmäisenä ihmisenä Instagramissa 200 miljoonan seuraajan rajapyykin.

Ronaldolla on ollut bisneksiä aiemmin muun muassa alusvaatteiden ja hajuvesien maailmassa. Uusimpana aluevaltauksenaan on tänään esitelty Espanjassa sarjakuvat.

Juventuksen hyökkääjän inspiroima sarjakuva kantaa nimeä ”Striker Force 7”. Nimi perustuu luonnollisesti sarjiksen päähahmoon ja tämän pelinumeroon. Sarjakuva laajenee myös TV-sarjaksi ja mahdollisesti videopeliksi.

Diario SPORT

@sport
#Fútbol | #Calcio 🇮🇹 Cristiano Ronaldo lanza su primer cómic bit.ly/2GRlj2F
🇮🇹

Cristiano Ronaldo on sarjakuvassa agentti, jonka tehtävänä on ylläpitää rauhaa planeetallamme. Jättimäinen hirviö uhkaa tuhota kokonaisia kaupunkeja, ja Cristiano Ronaldo taistelee tätä vastaan – luonnollisesti jalkapalloa apuvälineenään käyttäen.

– Samalla tavalla kuin jalkapallo yhdistää kulttuureja ja ihmisiä kaikkialla maailmassa, uskon piirroshahmojen ja -sankarien pystyvän samaan. Olen innoissani siitä, että voin yhdistää intohimoni jalkapallon ja supersankarit tämän projektin välityksellä, ja jakaa sen fanieni kanssa, Cristiano Ronaldo kertoi projektista Sportin mukaan.

TV-animaatiosarjasta vastaavat yritykset Graphic Intia ja VMS Communications. Se saa ensiesityksensä Intiassa Facebook Watchin välittämänä.