David Beckham haluaisi sekä Lionel Messin että Cristiano Ronaldon MLS-seuraansa

© Kuva: Getty Images
Huddersfield ja Nottingham avauspisteiden perässä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Inter Miami CF:n presidentti David Beckham on myöntänyt haluavansa sekä Lionel Messin että Cristiano Ronaldon uuteen MLS-joukkueeseensa.

Inter Miami aloittaa MLS-taipaleensa tänä viikonloppuna, ja useita supertähtiä ollaan ehditty jo yhdistää Floridan tuoreen jalkapalloseuran suuntaan.

Barcelonan Luis Suárez, 33, ja Paris Saint-Germainin Edinson Cavani, 33, ovat esimerkkejä pelaajista, joiden ollaan huhuiltu siirtyvän tulevaisuudessa Miamiin.

Beckham on yksi tunnetuimmista MLS:ssä pelanneista jalkapalloilijoista. Englantilaislegenda edusti LA Galaxya vuosien 2007 ja 2012 välillä ja aloitti projektinsa Inter Miamin kanssa vuonna 2014.

Beckham on tyytyväinen joukkueensa nykyiseen rosteriin, mutta on valmistautunut tekemään kaikkensa Messin ja Ronaldon kaltaisten supertähtien hankkimiseksi myöhemmin tulevaisuudessa.

– Me todella uskomme nykyiseen miehistöömme, olemme hyvin tyytyväisiä meidän pelaajiimme, Beckham kertoi ESPN:lle.

– Mutta me olemme myös puhuneet mahdollisuuksistamme tuoda isoja nimiä Euroopasta kaupunkiimme. Jos pystymme siihen, tulemme tekemään sen.

– Jokainen seura maailmassa haluaisi Messin tai Ronaldon joukkueeseensa, mutta me olemme aina nähneet itsemme erilaisena seurana, ja olen varma että jokainen seuraomistaja sanoo omasta joukkueestaan samaa.

– Joten sitä me tulemme yrittämään. Jos pystymme tuomaan isoja pelaajia joukkueeseen, mahtavaa! Olemme onnekkaita siitä, että meillä on omistajaryhmä, jolla on visio ja halukkuutta sekä menestyä että kilpailla parhaista mahdollisista pelaajista, Beckham lisäsi.

Inter Miami CF kohtaa historiansa ensimmäisessä MLS-ottelussa Los Angeles FC:n vieraissa. Ottelu pelataan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 00:30 Suomen aikaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Huddersfield ja Nottingham avauspisteiden perässä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!