Kylian Mbappé ei ole ollut tyytyväinen kaikkiin päävalmentaja Thomas Tuchelin tekemiin ratkaisuihin Paris Saint-Germainissa. Ranskalaistähti haluaisi pelata niin paljon kuin suinkin, mutta Tuchelin päätös lepuuttaa Mbappéa Montpellieriä vastaan pelatussa ottelussa ei ilahduttanut hyökkääjää.

Tuchel otti Mbappén vaihtoon kesken pelin viikko sitten, kun peli oli jo käytännössä ratkennut pariisilaisten eduksi. Kamerat taltioivat kaksikon välillä riitelyä.

Ranskan Ligue 1:n maalipörssin toisena oleva Mbappé on ollut tiettävästi halukas siirtymään muualle. Raportit Ranskasta ja Espanjasta ovat kertoneet pitkin kautta muun muassa Real Madridin ja ranskalaispäävalmentaja Zinédine Zidanen liehittelyistä.

Mbappén ja Tuchelin riidan takia myös PSG:n seurajohto on joutunut puuttumaan asiaan. Puheenjohtaja Nasser Al-Khelaifi on espanjalaislehti Marcan mukaan tehnyt selväksi Mbappén leirille, että seura ei ole aikeissa myydä Mbappéa kesällä muualle.

Al-Khelaifin väliintulo johtunee siitä, että PSG:ssä pelätään Mbappén käyttävän riitoja valmentajan kanssa hyväkseen, jotta hän saisi aiheutettua joko itselleen siirron tai valmentajalle potkut.

Mbappén sopimus PSG:n kanssa umpeutuu vuonna 2022. Pariisilaisseura haluaisi tehdä jatkosopimuksen pelaajansa kanssa, mutta tähän saakka Mbappé on hylännyt kaikki saamansa tarjoukset. Marcan mukaan hylkäykset eivät johdu rahasta.

Näillä näkymin PSG aikoo yrittää tehdä jatkosopimuksen, ja vaikka sitä ei syntyisi, seura haluaa tietojen mukaan pitää Mbappén itsellään nykyisen sopimuksen loppuun saakka.