Paris Saint-Germainin brasilialaistähti Neymar on sivussa joukkueen tämän illan sarjaottelusta Nantesia vastaan kylkivamman takia.

Loukkaantuminen sattui viime lauantaina Montpellieriä vastaan. Neymaria, 28, hoidettiin pelin aikana, mutta hän jatkoi kentällä loppuvihellykseen asti.

Neymarin loukkaantuminen ja puuttuminen tämän päivän kokoonpanosta on herättänyt huomiota, koska hän juhli sunnuntaina syntymäpäiviään pariisilaisessa yökerhossa, 24 tuntia Montpellieriä vastaan pelatun ottelun jälkeen.

Paikalle saapui Neymarin joukkuekavereita ja muita julkisuuden henkilöitä. Brassitähti on tunnettu näyttävistä syntymäpäiväjuhlistaan, mutta AS:n tietojen mukaan tämän vuoden juhlinta sujui hieman aiempaa maltillisemmissa merkeissä. Toissa vuonna hänen syntymäpäiviään oli juhlistamassa muun muassa formulatähti Lewis Hamilton sekä Brasilian silloinen presidentti Michel Temer.

B/R Football

@brfootball
Cavani, Verratti and Memphis turned up for Neymar’s all-white birthday party in Paris ⚪

PSG:n päävalmentaja Thomas Tuchel jätti Neymarin syntymäpäiväjuhlat väliin ja myönsi niiden häiritsevän joukkueen valmistautumista Nantes-otteluun.

– Sunnuntai ei ole hyvä [päivä Neymarin juhlille]. En ole kuitenkaan hänen isänsä tai hänen huoltajansa tai hänen agenttinsa. Olen vain hänen valmentajansa, kommentoi Tuchel viikonloppuna ESPN:n mukaan.

– Neymarin ilta on tietty häiriötekijä, ja minä suojelen aina pelaajiani. Rakastan heitä paljon ja puhun heille mieluummin yksityisesti. Jos minun on sanottava vaikeita asioita, teen sen mieluummin yksityisesti.

PSG ja Neymar ilmoittivat maanantaina illalla, että brasilialaistaituri ei pelaa Nantesin vieraana. Neymarin omilla verkkosivuilla kerrotaan kuitenkin, että hänen odotetaan olevan pelikunnossa ensi viikonloppuna Lyonia vastaan.

Paris Saint-Germain

@PSG_English
Here are the 1⃣9⃣ players in the squad for tomorrow's match with @FCNantes! ✈️

Tuchel ei ollut tyytyväinen Neymarin juhlien ajankohtaan, mutta hänen mielestään kyseessä ei ole maailman vakavin asia.

– Onko se paras tapa valmistautua otteluun? Ei tietenkään. Onko se maailman huonoin asia? Ei, sanoi saksalaisvalmentaja maanantaina BBC:n mukaan.

– Minun on hyväksyttävä, että minun on näiden juhlien takia hieman vaikea suojella pelaajiani, mutta asia ei yksinkertaisesti ole niin mustavalkoinen.

– Meidän on totuttava tilanteeseen, mutta minä en aio jättää ketään vaihtopenkille tai kotiin sen takia, että hän meni ulos juhlimaan.

Neymar on pelannut tällä kaudella 18 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 15 maalia ja syöttänyt kymmenen. Illan ottelu Nantesia vastaan on kauden 11. peli, joka Neymarilta jää väliin loukkaantumisen takia.

LUE MYÖS: