Suomen Cup
SJK – FC Lahti
Lauantai 08.02. klo 14:00

Suomen Cupin lauantaipäivä on vilkas – kyseessä on tämän kierroksen ehdoton runkopäivä. Noston otan lauantaiksi SJK:n ja FC Lahden välisestä ottelusta. Molemmat metsästävät lohkossa vielä avausvoittoa – SJK:lla on yksi tasapelipiste, mutta FC Lahden pistepussi on vielä tyhjä.

SJK kärsi hieman yllättäen FC Hakalle 1-3 tappion viime viikonloppuna. Peruspelaaminen SJK:lla on aivan hyväksyttävällä tasolla, mutta luvattoman helposti valkeakoskiset pääsivät loppujen lopuksi maalinsa tekemään. Jani Honkavaara on yrittänyt saada systeemiään joukkueen otsalohkoon, mutta aivan sormia napsauttamalla se ei ole tapahtunut, kuten ei KuPSillakaan viime kauden alla. Materiaalihan SJK:lla on täksi kaudeksi kova ja se on taatusti numeroitaan parempi joukkue. Muutama poissaolo Honkavaaran kiusana toki on.

FC Lahti pelasi KuPSia vastaan hyvän ottelun ja pääsi maalipaikoillekin. Palkintoa ei vain tullut. Joukkueella on edelleen puolenkymmentä pelaajaa pois muonavahvuudesta, eikä penkiltä löydy tällä hetkellä liikaa laadukkaita vaihtoehtoja. Isäntien lailla pidän myös FC Lahtea tuloksiaan vaarallisempana yhdistelmänä, mutta aivan isäntien luokkaan eivät minun papereissani vieraat yllä.

Lyö vetoa ottelusta:

Luokka- ja kotietu kääntävät viisaria kotivoiton suuntaan. Aivan pidäkkeettä ei tähän otteluun kannata panostuksen kanssa edetä, mutta perusmaistuva merkki ykkönen on. Vetosuositus on SJK voittaa ottelun kertoimella 2,10.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO