HIFK ja HJK kohtasivat lauantaina kauden ensimmäisessä Stadin derbyssä Talin jalkapallohallissa. Suomen Cupin ottelu päättyi HJK:n voittoon lukemin 2-1.

Ottelun avausmaali nähtiin 12. minuutilla paluun HJK-paitaan tälle kaudelle tehneen Rasmus Schüllerin toimesta. Huuhkajien keskikenttäpelaaja laukoi pallon etukulmaan boksin sisältä. Hienon esityön osumaan teki Riku Riski.

HJK iski avausjaksolla vielä toistamiseen. Maalintekijänä oli Riku Riski. Riski sai erinomaisen syötön boksin sisään Lucas Lingmanilta, eikä erehtynyt maalipaikassa.

HIFK:n Jani Bäckman sai toisella puoliajalla ulosajon toisen keltaisen kortin myötä. HIFK pystyi kaventamaan vielä ottelun 85. minuutilla Tiquinhon maalilla rangaistuspotkusta. Lisäosumia ottelussa ei enää nähty.

Inter kaatoi klo: 13.00 alkaneessa ottelussa Hongan lukemin 1-0. Ottelun ainokaisen iski 8. peliminuutilla hyökkääjä Timo Furuholm. Honka menetti helposti pallon omassa päädyssään, ja Furuholm laukoi pallon komeasti takakulmaan boksin sisältä.

FC Inter Turku

@FCInterTurku
Inter jatkaa Suomen Cupissa puhtaalla pelillä, kun Honka kaatuu lukemin 1-0! Ottelun ainoan maalin viimeisteli Timo Furuholm 💪🏼