Atlético Madridin hyökkääjä Diego Costan käytös ottelun jälkeen on herättänyt kovaa kritiikkiä Englannissa ja ympäri Eurooppaa. Costa käveli median ohi ja yski toimittajia päin.

Atlético selvitti tiensä upeasti puolivälieriin Mestarien liigassa kaadettuaan Liverpoolin jatkoajan jälkeen. Diego Costa otettiin vaihtoon 56. minuutilla, ja hänen tilalleen tuli ottelun kahdella maalillaan ratkaissut Marcos Llorente. Vaihtoon tullessaan Costa potki juomapulloja raivostuneena.

Se ei kuitenkaan ollut Costan typerin tempaus. Ottelun jälkeen Costa käveli median ohi teeskennellen yskivää. Costa yski toimittajia päin ja naureskeli jäämättä antamaan toimittajille kommentteja pelistä. Costa on tuttu pelaaja brittimedialle hänen pelattuaan Chelseassa usean vuoden ajan.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.

El Chiringuito TV

@elchiringuitotv
❌ Lamentable. La broma de Diego Costa en plena crisis por el coronavirus. #ElChiringuitoDeMega

Costan tempauksen vahvisti myös PA Median toimittaja Carl Markham, joka piti Costan toimintaa täysin turhana. Koronavirustartunta on levinnyt ympäri maailman, ja vaatinut tuhansia kuolonuhreja. Voi hyvin olla, että Costan typerä teko menee vielä Uefan kurinpidon käsiteltäväksi.

– Diego Costa käveli juuri mixed zone -alueen läpi ja teeskenteli yskivää kaikkia päin. Ei kovin hauskaa tai sopivaa, Markham kirjoitti.

Carl Markham

@carlmarkham
Diego Costa just walked through the mixed zone fake coughing at everyone as he went down the line. Not particularly funny or appropriate.