Bayern München voitti tiistaina Schalken 1-0 Saksan Cupin puolivälierävaiheessa ja eteni kilpailussa neljän parhaan joukkoon.

#MiaSanMia #packmas @DFB_Pokal

Bayern otti pallonhallinnan heti alussa itselleen, mutta ensimmäisenä verkkoa heilutti Schalke. Kotijoukkueen kapteeni Guido Burgstaller liukui pallon sisään 20. minuutilla, mutta osuma hylättiin, koska hän oli paitsiossa.

Vieraiden painostus palkittiin lopulta 40. minuutilla, kun Joshua Kimmich pommitti kulmapotkun jälkitilanteessa puolivolleyn takakulmaan. 0-1.

OptaFranz

@OptaFranz
90 - Joshua Kimmich attempted 90 passes in the first half of the game - as many as all Schalke players combined. Imbalance. #DFBPokal @FCBayern

Toinen puoliaika oli lähes täydellistä Bayernin hallintaa, mutta Schalke väläytti pari kertaa vaarallisuuttaan vastahyökkäyksissä. Philippe Coutinho oli tuplata vieraiden johdon tunnin kohdalla, mutta brasialaisen kuti kilahti ylärimaan.

Schalke haki viimeisillä minuuteilla vimmatusti tasoitusta, mutta Bayern piti johdostaan loppuun asti kiinni.

Ensimmäisenä joukkueena välieriin selvisi neljännen sarjaportaan 1. FC Saarbrücken, joka kaatoi aiemmin tiistaina Bundesliiga-seura Fortuna Düsseldorfin rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Kaksi viimeistä välieräjoukkuetta selviävät keskiviikkona otteluissa Bayer Leverkusen-Union Berlin ja Eintracht Frankfurt-Werder Bremen.