Huuhkajien keskikenttäpelaajalla Glen Kamaralla on iso viikko edessä seurajoukkueensa Rangersin kanssa.

Skotlantilaisjätti Rangers pelasi 1,5 viikkoa sitten yhden kauden parhaista otteluistaan, kun se voitti portugalilaisen Bragan Eurooppa-liigassa vieraskentällä 1-0 ja eteni kilpailun 16 parhaan joukkoon yhteismaalein 4-2. Neljännesvälierissä Rangers kohtaa Suomen maajoukkueen ykkösvahdin Lukas Hradeckyn edustaman Bayer Leverkusenin.

Braga-voiton jälkeen Rangers on ollut kotimaan sarjoissaan isoissa vaikeuksissa. Se putosi Skotlannin cupista hävittyään Heartsille 0-1 ja kärsi maan pääsarjassa tappion Hamiltonille samoin lukemin. Sunnuntaina Kamara ja kumppanit palasivat voittojen tielle, kun Rangers kukisti Ross Countyn sarjaottelussa 1-0. Glasgow’n suurseura ei ollut vieläkään parhaimmillaan, mutta kolme pistettä maistuivat.

Alkaneella viikolla Rangers kohtaa Leverkusenin torstaina neljännesvälierien ensimmäisessä osassa ja sunnuntaina ikivihollisensa Celticin Skotlannin liigassa.

– Tämä on valtava viikko tälle seuralle, mutta me kaikki odotamme sitä innolla, kommentoi Kamara sunnuntain ottelun jälkeen FourFourTwon mukaan.

– Haluamme yltää hyviin suorituksiin. Osa ihmisistä ei anna meille mitään saumaa Euroopassa, eivätkä he odota meidän saavan tuloksia aikaan, joten toivottavasti voimme osoittaa heidän luulonsa vääriksi.

Kamara myöntää, että Rangers kaivoi motivaatiota sunnuntain voittoon kriitikoiden kommenteista.

– Meillä oli paineet niskassa tässä ottelussa viime aikojen tulosten takia.

– Meidän oli vain pysyttävä keskittyneenä ja hankittava voitto ja me onnistuimme siinä. Toivottavasti tämä tulos hiljentää osan kriitikoistamme.

– On tärkeää, että kaikki pysyvät yhdessä, kun asiat menevät huonosti.

– Nyt me haluamme jatkaa samalla tavalla kauden loppuun asti.

Viime vuoden tammikuussa Rangersiin siirtynyt Kamara on pelannut tällä kaudella uudessa seurassaan 38 ottelua ja tehnyt yhden maalin. Hän pelasi marraskuussa päättyneissä EM-karsinnoissa Suomen jokaisessa kymmenessä ottelussa.

Artikkelia muokattu 9.3.2020 klo 9.47: Viimeistä kappaletta muokattu. Kamara siirtyi Rangersiin viime vuoden tammikuussa.