Liverpoolilla oli synkkä ilta eilen, keskiviikkona. Atlético Madrid pudotti hallitsevan Mestarien liigan mestarin Anfieldille dramaattisen jatkoajan jälkeen. Ennen ottelua Jürgen Klopp antoi suoraa palautetta omille faneilleen.

Koronavirus jyllää ympäri Eurooppaa. Esimerkiksi Italiassa Serie A laitettiin kokonaan tauolle maaliskuun ajaksi ja keskiviikkona uutisoitiin, että Juventuksen puolustaja Daniele Rugani oli saanut koronavirustartunnan.

Siksi oli jopa erikoista, että Liverpool sai pelata keskiviikon Mestarien liigan kamppailun täydellä Anfieldillä. Esimerkiksi PSG:n ja Borussia Dortmundin välinen kamppailu pelattiin tyhjällä stadionilla. Se ei kylläkään estänyt PSG:n kannattajia tulemasta stadionin ulkopuolella.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp antoikin suoran palautteen Liverpoolin kannattajille, jotka tarjosivat kättään päävalmentajalle ja pelaajille toivoen ”ylävitosia”. Klopp piti kädet visusti taskussaan ja tokaisi:

– Kädet pois, v*itun idiootit!

Klopp ymmärrettävästi halusi suojella omia pelaajiaan ja itseään tartunnalta. Koronavirus voi levitä käsikosketuksesta. Kloppin tiukkasanaisen reagoinnin ymmärtää, vaikka toki kannattajat tuskin tätä ajattelivat, kun he näkivät idoliensa saapuvan kentälle.

Football on TNT Sports

@footballontnt
Now is NOT the time to be asking for high-fives, guys 😬

Mestarien liigassa jatkoon etenivät keskiviikkona Borussia Dortmund sekä Atlético Madrid. Tiistaina puolivälieräpaikan varmistivat Atalanta ja RB Leipzig.