Italian jalkapalloliitto järjesti tapaamisen Italian olympiakomitean ja muiden asiaa koskevien viranomaisten kanssa Serie A:n loppukautta koskien. Kilpailu on tällä hetkellä tauolla COVID-19-koronaviruksen takia. Tauon on tarkoitus kestää ainakin huhtikuun 3. päivään asti, mutta vaarana on, että kilpailu jää kokonaan kesken.

Italian jalkapalloliiton tiedotteessa kerrotaan, että jos sarjaa ei ehditä pelaamaan kokonaisena loppuun asti, on olemassa kolme jatkovaihtoehtoa.

Ensimmäinen olisi se, että mestaruus jätettäisiin tämän kauden osalta jakamatta. Toinen vaihtoehto olisi, että voimaan jäisi sarjataulukko siinä muodossa, jossa se on kilpailun keskeytyessä. Tämä tarkoittaisi tällä hetkellä Juventuksen mestaruutta.

Kolmannessa vaihtoehdossa järjestettäisiin pudotuspelit, jotka veisivät vähemmän aikaa, kun kokonaisen loppukauden pelaaminen.

– Kolmas vaihtoehto olisi se, että järjestäisimme pudotuspelit Italian mestarista ja myös siitä, mitkä joukkueet putoavat Serie B:hen, Italian jalkapalloliiton tiedotteessa kerrottiin.