Italian Serie A on parhaillaan useiden muiden sarjojen tavoin tauolla COVID-19-koronaviruskriisin takia. Tämä tauko antaa seuroille mahdollisuuden suunnata katsetta pidemmälle tulevaisuuteen.

Hallitsevan Italian mestarin Juventuksen kohdalla yksi suurimmista kysymyksistä on liittynyt 35-vuotiaaseen Cristiano Ronaldoon. Portugalilaistähden sopimusta on jäljellä vielä kesään 2022 asti. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että ikä ei tunnu häntä vielä paljoa painavan, joten seuran tulee lähitulevaisuudessa tehdä päätöksiä, haluaako se pitää iäkkään tähtipelaajan yhä joukkueessaan vai lähteä hänen kanssaan eri teille sopimuksen lähestyessä loppua.

Tuttosport uutisoi, että Juventus on päätymässä pohdinnassaan siihen, että se haluaa jatkaa Cristianon kanssa vielä pitkälle tulevaisuuteen. Tämä tarkoittaisi uutta jatkosopimusta, jonka kerrotaan ulottuvan aina kesään 2024 asti. Cristiano olisi tuolloin 39-vuotias. Neuvotteluiden kerrotaan olevan jo alkaneen.

Iästään huolimatta portugalilainen on osoittanut tänä vuonna kuuluvansa edelleen maailman eliittipelaajien joukkoon. Tällä kaudella hän on tehnyt Serie A:ssa 21 maalia 22 ottelussa. Näiden otteiden myötä Juventus tarjoamassa jatkosopimusta supertähdelleen.