Useiden espanjalais- ja englantilaislähteiden mukaan UEFA suunnittelee vahvasti Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan otteluiden siirtämistä myöhempään ajankohtaan koronaviruksen vuoksi.

Muun muassa Italian Serie A ja Espanjan La Liga pistettiin pakettiin huhtikuun osalta, eikä sarjassa pelata otteluita seuraavien viikkojen aikana. Englannissa ottelut on määrä pelata tyhjille katsomoille.

Eurooppa-liigan neljännesvälieräotteluita on silti tarkoitus pelata torstai-iltana. Muun muassa Glen Kamaran edustama Rangers ilmoitti Twitterissä, että illan Leverkusen-ottelu pelataan suunnitellusti katsojien edessä Skotlannissa. Manchester United vierailee Itävallassa LASK:n isännöitävänä ja kamppailu pelataan tyhjille katsomoille.

Eintracht Frankfurtin ja Baselin välinen neljännesvälieräottelu pelataan Saksassa ilman katsojia, kuten myös reilun 350 kilometrin päässä pelattava Wolfsburg-Shakhtar.

UEFA tiedotti keskiviikkona, ettei Getafen ja Internazionalen välisen otteluparin avausosaa pelata ainakaan tänään. Myös Sevillan ja AS Roman välinen ottelu siirrettiin myöhäisempään ajankohtaan, ja vielä ei ole selvillä, pelataanko otteluparissa vain yksi ainoa ottelu neutraalilla kentällä.

Rangers Football Club

@RangersFC
#RangersFC can confirm that tonight’s @EuropaLeague match against @bayer04_en will go ahead as planned in front of our Ibrox crowd.

Thank you for your patience and understanding as everyone within the football community and beyond deals with this ever changing situation.

Rangers Football Club

@RangersFC
👊 IT'S LAST 16 MATCHDAY 👊

🆚 @bayer04_en
🏟 Ibrox Stadium
⏰ 20:00
🏆 @EuropaLeague
📻 RangersTV.tv