Eurooppa-liigan neljännesvälierät pyörähtivät käyntiin torstai-iltana.

AS Roman ja Sevillan, sekä Internazionalen ja Getafen välisiä ottelupareja ei saatu käyntiin, sillä UEFA tiedotti keskiviikkona, ettei otteluita pelata koronaviruksen vuoksi. Italian ja Espanjan väliset lennot ovat peruutettu.

Manchester United aloitti neljännesvälierät komealla 5-0 -vierasvoitolla LASK Linzistä. Odion Ighalo vei vieraat hienolla suorituksella johtoon puolen tunnin kohdalla. Daniel James ja Juan Mata iskivät toisen jakson aikana maalit mieheen ja vielä lisäajalla niin Mason Greenwood kuin Andreas Pereirakin onnistuivat maalinteossa.

Frankfurtissa Basel voitti Eintracht Frankfurtin lopulta 3-0. Otteluparin toinenkin osa pelataan tiettävästi Frankfurtissa Sveitsin koronavirustilanteen vuoksi.

LASK Linz-Manchester United ja Eintracht-Basel pelattiin ilman yleisöä.

Turkissa Başakşehir voitti neljännesvälierien avausosassa FC Kööpenhaminan 1-0. Edin Višća iski ottelun ainokaisen rangaistuspotkusta muutama minuutti ennen päätösvihellystä.