Pariisin poliisi on ilmoittanut, että ensi keskiviikkona pelattava Paris Saint-Germainin ja Borussia Dortmundin välinen Mestarien liigan neljännesvälieräkamppailu pelataan suljettujen ovien takana koronaviruksen takia.

Dortmund voitti PSG:n otteluparin ensimmäisessä osassa kotikentällään 2-1.

PSG:n oli viime viikonloppuna tarkoitus kohdata Strasbourg Ranskan Ligue 1:ssä, mutta ottelu päätettiin siirtää myöhempään ajankohtaan, joka ei ole vielä tiedossa. Näin ollen PSG pelasi viimeisimmän ottelunsa ennen Dortmundin kohtaamista viime viikon keskiviikkona, kun se voitti Lyonin Ranskan Cupin välierässä maalein 5-1.

[readmore from=Koronavirus]

Aiemmin tiedossa oli jo, että Valencian ja Atalantan välinen toinen osaottelu (10.3.) pelataan Espanjassa ilman yleisöä. Myös Barcelonan ja Napolin otteluparin toinen osa (18.3.) saatetaan pelata suljettujen ovien takana.

– Tällä hetkellä se on vain ajatus, päätöstä ei ole vielä tehty, kommentoi Katalonian urheiluministeri Gerard Figueiras Catalunya Radiolle.

– Meidän on puhuttava Barcelonalle siitä. Järjestämme tapaamisen maanantaina tai tiistaina.

– Maalaisjärjellä ajateltuna tämä ottelu pitäisi pelata suljettujen ovien takana. Meidän on oltava urheilussa mahdollisimman tiukkoja protokollien noudattamisen ja terveyssuositusten kanssa, vaikka sillä olisi urheilullisia ja taloudellisia seuraamuksia.

Vaikka Napoli itsessään ei ole karanteeniin määrätyllä alueella, Figueiras muistutti, että koronavirus on riski koko Italiassa.

Paris Saint-Germain

@PSG_English
📍 #PSGBVB

Paris Saint-Germain notes the decision of the Paris Prefecture de Police to hold the Paris Saint-Germain v Borussia Dortmund match on Wednesday 11 March behind closed doors.

👉 en.psg.fr/teams/first-te…