Huuhkajien hyökkääjä Teemu Pukki on ollut Norwichin paras maalintekijä myös tällä kaudella, mutta suomalaiskärjen ruuti on ollut märkää jo tovin.

Pukki, 29, on viimeistellyt tällä kaudella 11 maalia, mutta niistä kaksi edellistä syntyivät tammikuussa rangaistuspotkuista. Hänen edellisestä pelitilannemaalistaan on kohta jo kolme kuukautta aikaa.

Valioliigassa viimeisenä majaileva Norwich tarvitsee Pukilta tehoja, jos se haluaa säilyttää sarjapaikkansa.

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke luottaa yhä Pukkiin. Hänen mielestä ”rumakin” maali tekisi Huuhkajien tähtihyökkääjälle hyvää.

– Me luotamme häneen paljon ja hän tietää, että hänellä on päävalmentaja, joka tukee häntä ja luottaa häneen, kommentoi Farke Sky Sportsin mukaan.

– Jopa noin kokenut pelaaja voi kärsiä kuivasta jaksosta ja itseluottamuksen puutteesta. Välillä tarvitsee vain katsoa palloa ja se menee verkkoon, toisinaan se ei mene sisään edes muutamasta metristä.

– Teemu tarvitsee pelitilannemaalin, ja välillä tällaisessa tilanteessa tarvitaan ruma maali. Ehkä pallo kimpoaa hänestä maaliin tai toppari osuu pallolla häntä selkään, ja se kimpoaa sisään. Toivon, että hän onnistuu viimeistelyssä pian.