Belarus Premier League
Vitebsk – FK Gorodeya
Lauantai 21.03. klo 13:00

Valko-Venäjällä jalkapallokausi on aloitettu suunnitelmien mukaisesti ja ensimmäistä kierrosta pelataan tänä viikonloppuna. Lauantaille otan noston Vitebskin ja FK Gorodeyan välisestä kamppailusta.

Vitebsk eli parhaita aikojaan 90-luvulla, jolloin plakkariin kertyi muutama mitalisija kotoisesta sarjasta sekä yksi cupin voitto. Viime vuosina joukkueen käyrä on näyttänyt jälleen ylöspäin, mutta viime kaudesta joukkue selvisi täpärästi kuivin jaloin. Myöskään pre-season ei ole mennyt kovin kummoisesti: harjoitusotteluiden perusteella joukkueen alakerta vuotaa todella pahasti. Parannettavaa siis riittää sarja-avaukseen.

Gorodeyan kauteen valmistautuminen on mennyt harjoitusotteluita tutkien paljon iloisemmin. Joukkue vaikuttaa tulivoimaiselta ja se puolustaa viime kauden seitsemättä sijaa. Futsalporukasta alkunsa saanut piskuinen seura on vaikuttanut korkeimmalla tasolla vasta muutaman kauden, mutta on luovinut resursseihin nähden sarjassa yllättävän hyvin – se on ollut luotettavasti sarjan keskivaiheilla joka vuosi.

Lyö vetoa ottelusta:

Taustoihin nähden runsasmaalisuus maksaa tässä ottelussa yllättävän paljon, joten tähän otetaan kantaa. Maaleja on syntynyt kiitettävä määrä molempien joukkueiden kauteen valmistavissa otteluissa. Vetosuositus on siis Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,31.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO