Euroopan huippusarjat ovat olleet tauolla noin viiden viikon ajan koronaviruspandemian seurauksena.

Koronaviruspandemiasta aiheutunut tauko asettaa useita jalkapalloseuroja taloudelliseen ahdinkoon, sillä muun muassa televisiointi- ja sponsoritulojen odotetaan putoavan huomattavasti.

Saksan Bundesliigan huippuseura Dortmund palauttaa lippu- ja kausikorttirahoja kannattajilleen. Dortmund tiedotti useasta eri vaihtoehdosta, miten seura kykenee palauttamaan lippurahoja kannattajille.

Dortmund suostuu maksamaan lippujen hinnan kokonaisuudessaan kannattajilleen, mutta on luonut myös vaihtoehdon, jossa 19,09 prosenttia lipun hinnasta jäisi seuralle ja se menisi suoraan hyväntekeväisyysprojektiin. Dortmund perustettiin vuonna 1909.

Kausikorttilaiset saavat rahat takaisin kaikista otteluista, jotka pelataan tyhjille katsomoille. Jos kausi saadaan jatkumaan, pelataan ottelut hyvin todennäköisesti tyhjien katsomoiden edessä.

Jos kannattaja ei pyydä rahojaan takaisin ottelulipusta tai kausikortista, seura lahjoittaa hänelle Dortmundin ensi kauden pelipaidan tai pienentää ensi kauden kausikortin hintaa merkittävästi.