Englannin Valioliigassa pelaava Newcastle on lehtitietojen mukaan siirtymässä Saudi-Arabian valtion omistaman sijoitusrahaston haltuun 300 miljoonan punnan (noin 344 miljoonaa euroa) kaupassa.

ESPN kertoo, että Newcastle aikoo houkutella tulevien omistajiensa avulla seuraan kovia tekijöitä niin valmennus- kuin pelaajapuolelle.

Newcastlen managerina on viime kesästä lähtien toiminut Steve Bruce, mutta seuran tuleva johtoporras haluaa puikkoihin maailmanluokan käskyttäjän. Uudeksi manageriksi on ehdolla neljä nimeä: Mauricio Pochettino, Massimiliano Allegri, Rafael Benítez ja Lucien Favre.

Vielä viime kaudella Newcastlea valmentanut Benítez työskentelee tällä hetkellä Dalian Yifangissa ja Favre Borussia Dortmundissa, mutta Pochettino ja Allegri ovat parhaillaan ilman seuraa. Argentiinalainen Pochettino on ESPN:n mukaan Newcastlen toivevalmentaja. Hän luotsasi viimeksi Tottenhamia, josta hän sai potkut viime marraskuussa.

Newcastle on kiinnostunut useista tunnetuista pelaajista, joiden sopimus on päättymässä tämän kauden jälkeen, ja seura on ollut yhteydessä moniin agentteihin. Ensisijaisesti Newcastle etsii uutta hyökkääjää.

Muun muassa Napolin Dries Mertensin, Paris Saint-Germainin Edinson Cavanin ja Chelsean Willianin edustajat ovat käyneet keskusteluja Newcastlen kanssa.