”One more year?” – Zlatanin tulevaisuus jälleen tapetilla

© Kuva: Getty Images

Italialainen urheiluraamattu La Gazzetta dello Sport uskoo, että ruotsalaislegenda Zlatan Ibrahimovic haluaa jatkaa pelaamista vielä yhden kauden ajan. 38-vuotias Ibrahimovic palasi tammikuussa entiseen seuraansa AC Milaniin ja teki kymmenessä ottelussa neljä maalia. Sitten koronaviruspandemia katkaisi kauden.

Zlatanilla on AC Milanin kanssa optio vuoden jatkopahvista. Italialaislehti pitää kuitenkin hyvin mahdollisena, että ura jatkuu jossain muualla kuin Milanossa.

Syy Zlatanin mahdolliseen jatkohaluttomuuteen on siinä, että Zlatanin hankinnan takapiruna häärinyt Zvonimir Boban lähti seurasta muutama viikko sitten. Zlatanin jatkopahvi ei ole seurajohdon asialistalla kovin korkealla juuri nyt.

Huomion vie pikemminkin koronaviruskriisistä selviytyminen – terveydellisesti ja taloudellisesti. Kauden jatkuminenkaan kun ei ole kirkossa kuulutettu. Pelaajasopimuksista nyt vastaava Ivan Gazidis ei arvosta Zlatanin jatkoa yhtä korkealle kuin Boban.

– Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. En tiedä, mitä haluaisin tehdä, Zlatan totesi Svenska Dagbladetin haastattelussa.

– Joka päivä tapahtuu jotain uutta. Kuka olisi osannut ennustaa koronaviruksen? Meidän täytyy vain elää ja nauttia elämästä. Suruun ei ole aihetta. Minulla on perhe, josta minun täytyy pitää huolta.

Zlatan viettää parhaillaan aikaansa kotikaupungissaan Malmössä. Siihen hän ei kovin paljon usko, että hän työskentelisi tulevaisuudessa valmentajana.

– En tiedä, olisiko minulla peliuran jälkeen valmentajan työn vaatimaa kärsivällisyyttä.

Hyökkääjätähti muistutti samalla myös prioriteeteista kriisin aikana.

– Asiantuntijat tietävät, mitä pitää tehdä. On traagista, että kaikki jalkapallosarjat keskeytettiin, mutta meidän täytyy kunnioittaa sitä ja olla kärsivällisiä. Heidän pitää löytää hyvä ratkaisu koko yhteiskunnalle. Terveys tulee ennen urheilua, Zlatan toteaa.

Lähteet: Sport ja Bild


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.